Четвер, 25.04.2024, 09:53
Вітаю Вас Гість | RSS

Теслугівська публічно-шкільна бібліотека

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2013 » Травень » 16 » Нові послуги
11:59
Нові послуги
    Сучасні інформаційні технології сьогодні активно впроваджуються в бібліотечну практику. Застосування новітніх технологій підняло роботу бібліотеки на новий рівень. На сьогодні наша бібліотека надає користувачам нові послуги.
Одна з таких послуг - спікування за допомогою Skype. Цією послугою користуються майже щодня. За допомогою Skype користувачі можуть побачити своїх рідних та близьких, з якими не бачилися і не спілкувалися багато років.
    Ще одна з новітніх послуг бібліотеки - це актуалізація вкладників Ощадбанку колишнього СРСР. А таких вкладників ми зареєстрували в цьому році- 25.
Частими користувачами нашої бібліотеки є і сільська рада - це і електронна пошта, закони та зміни до них та ін., що стосується безпосередньо органів місцевого самоврядування. Учні 11 класу мали можливість зареєструватися на ЗНО.Учні також мають можливість підготуватись до уроків, знайти потрібну інформацію до написання рефератів.
Часто до нашої бібліотеки заходять вчителі школи. І не тільки для того, щоб переглянути новини в світі, але й для того, щоб підготуватися до проведення уроків, чергового виступу на семінарі, та для знаходження нової фахової інформації.
    Спілкування в соціальних мережах, таких як «Однокласники» та «Контакт» потрібне як дітям так і дорослим для розкриття свого внутрішнього світу, воно допомагає знайти багато друзів, однодумців партнерів по бізнесу і т.п. Ми, допомагаємо користувачам зареєструватися і зробити перші кроки в новий глобальний світ.
Часто до нашої бібліотеки заходять жителі села які цікавляться вирощуванням городніх культур. За допомогою Інтернет -магазину замовляють різне насіння, рослини, квіти, кущі .
    Теслугівська публічно-шкільна бібліотека приєдналася до Всеукраїнської Мережі пунктів доступу громадян (Мережа ПДГ) до інформації органів державної влади. ПДГ у бібліотеці – це спеціально облаштоване комп’ютерне місце з підключенням до Інтернету, де користувачі можуть самостійно або за допомогою бібліотекаря отримати доступ до інформації органів влади будь-якого рівня.
Переглядів: 658 | Додав: ya_nazik | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:


Пошук
Наші партнери

Друзі сайту
Рівненська ДОБ
Радивилівська ЦСПШБ
Іванівська ПШБ
Козинська ПШБ
Крупецька ПШБ
Михайлівська ПШБ
Дружбівська ПШБ
Хотинська ПШБ

Календар
«  Травень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

с.Теслугів Рівненська обл. Радивилівський р-н © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz